Persondatapolitik

Her er hvad du skal vide om den måde Skolen for Sorg- & kriseterapi behandler dine data på:

Skolen for Sorg- & kriseterapi ønsker at tage ansvar for og beskytte alle vores kunder og samarbejdspartnere. Vi kan derfor forsikre dig om, at alle oplysninger, som du deler med os, behandles fortroligt, og at der passes godt på dem.

Du kan altid få at vide, hvilke data vi har om dig og bede om at få dem slettet.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Oplysninger afgivet til Skolen for Sorg- & kriseterapi sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen følsomme personoplysninger i vores kundesystemer.

Personlige data

Når du indhenter et tilbud, indgår en kontrakt eller købsaftale med Skolen for Sorg- & kriseterapi, registrerer vi følgende oplysninger: Navn, Firmanavn, Adresse, Telefonnummer, E-mail, evt. CVR-nr.

Derudover vil Skolen for Sorg- & kriseterapi, når der bruges cookies, registrere din IP-adresse.

Formål med behandling af persondata

Dine persondata kan bruges til afgivning af tilbud og registrering af ordre, til kommunikation om indgåede eller afslåede aftaler, til kundeservice og andre serviceydelser, til at sende nyhedsbreve, som du er tilmeldt, samt til kundestatistik. Derudover kan information blive brugt til at køre en kampagne, konkurrence og/eller andre markedsføringsformål. Skolen for Sorg- & kriseterapi kan også bruge denne information til teknisk og funktionel administration samt forbedring af vores hjemmeside.

Medmindre data stadig er i anvendelse (f.eks. i form af et vedvarende kundeforhold) vil de blive slettet efter 12 måneder.

Nyhedsbreve

Skolen for Sorg- & kriseterapi sender kun nyhedsbreve til brugere, der har tilmeldt sig dette. Nyhedsbreve kan indeholde virksomhedsnyheder, cases, tilbud på produkter eller serviceydelser fra Skolen for Sorg- & kriseterapi. Hvis du på noget tidspunkt ønsker at afmelde fremtidige nyhedsbreve, kan du gøre dette ved at klikke på teksten “Unsubscribe” i nyhedsbrevet. Du kan også afmelde ved at sende en e-mail til  info@skolenforsorgogkriseterapi.dk, og så afmelder vi dig manuelt.

Cookies og lignende teknikker (plugins)

Udover ovennævnte bruger vi cookies eller lignende teknikker (plugins), når besøgende interagerer med vores hjemmeside. Cookies er små mængder information, der lagres på din enhed, når du besøger hjemmesiden. Vær opmærksom på, at du muligvis ikke vil få fuldt udbytte af hjemmesiden, hvis du ikke accepterer brugen af cookies.

Hjemmesiden bruger følgende cookies:

Funktionelle cookies
Disse cookies lagrer muligvis dit browsernavn, typen af computer og teknisk information om dine måder at oprette forbindelse til vores hjemmeside på som f.eks. operativsystemet og de anvendte internetudbydere samt anden lignende information. Denne information bruges til teknisk at lette navigationen og brugen af webstederne.

Analytiske cookies
Vores hjemmeside bruger også analytiske cookies, der placeres af Google Analytics. Disse bruges til at måle antallet af besøg og hvilke dele af hjemmesiden, der er de mest populære blandt brugere. Denne information bruges til at yde samlet og statistisk information om brugen af vores hjemmeside og til at forbedre indholdet på vores hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen. Vores hjemmeside bruger yderligere analytiske cookies til at måle, hvordan du har fundet vores side, for at kunne måle effektiviteten af e-mailkampagner, nyhedsbreve mv.

Cookies på de sociale medier
Du deler muligvis dele af vores hjemmeside på de sociale medier som Twitter, Facebook eller LinkedIn. Disse sociale medier bruger cookies for at gøre dig i stand til at dele. Skolen for Sorg- & kriseterapis politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger gælder ikke brugen af sådanne websteder. Der henvises til de relevante sociale mediers erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger for information om deres brug af disse cookies (Facebook/Twitter/LinkedIn).

Slet cookies

Cookies gemmer ikke information som din e-mailadresse eller dit telefonnummer, men behandler generelt din IP-adresse. Du kan slette cookies i din browser, og her er en opskrift på hvordan du gør dette for følgende browsere: Chrome, Edge, Internet Explore, Safari, Firefox og Opera. Vær opmærksom på, at når de lagrede cookies fjernes, er hjemmesiden ikke længere fuldt tilgængelig, uden at du igen accepterer cookies.

Deling af dine personlige data

Vi deler ikke dine oplysninger med andre uden dit udtrykkelige samtykke. Dette kan være aktuelt i forbindelse med delleveringer fra samarbejdspartnere. Ellers deler eller sælger vi ikke persondata til andre.

Dine rettigheder

• Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
• Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
• Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
• Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.
Klageinstans

Du har mulighed for klager over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

Ændringer af denne politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

NT kan efter eget skøn til hver en tid opdatere denne politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger. Dette gøres altid indenfor rammerne af gældende dansk og europæisk lovgivning på området.

Har du spørgsmål eller kommentarer angående Skolen for Sorg- & kriseterapis behandling af persondata, er du velkommen til at kontakte os på info@skolenforsorgogkriseterapi.dk

 

(Senest opdateret 12. november 2018)